Over mij

Hoi, ik ben Marco van de Pol, geboren in 1968 en woonachtig in Houten. Fotograferen is een grote passie die ik graag met anderen deel. Van mijn hobby mijn beroep maken, was mijn grote droom waarvan de eerste stappen inmiddels zijn gezet.  Naast mijn baan als Agile consultant timmer ik flink aan de weg als fotograaf. Het allerliefst buiten in de natuur.  Maar ook voor een bedrijfsreportage of een sportwedstrijd maak ik graag tijd vrij. 

Volg je droom zei ooit iemand tegen mij. Een wijze raad die ik ter harte heb genomen! 

 

Naast mijn eigen webshop is mijn werk ook te koop via  http://marcovandepol.werkaandemuur.nl 

 

 

 


Gastenboek 

Commentaren: 6
 • #6

  F.C. Delta Sports '95 (maandag, 20 februari 2023 10:23)

  Marco is sinds vorig jaar de huis fotograaf van onze vereniging. Bij diverse activiteiten zoals ons jubileum feest en nieuwjaarsreceptie heeft hij foto's gemaakt. Marco maakt mooie, scherpe foto's ook bij drukke evenementen en bewegende sport situaties weet hij momenten goed en scherp vast te leggen.

 • #5

  Saskia Boom (zondag, 26 juni 2022 19:33)

  Ik heb pasgeleden extern mijn 50ste en mijn dochters 17e verjaardag gevierd en Marco was onze fotograaf. Ik heb hem de vrije hand gegeven en hij heeft echt prachtige foto’s gemaakt. Er was een dj met rookmachines en toch heeft hij iedereen die er was scherp weten vast te leggen. De foto’s stralen de gezellige sfeer van het feest uit en hij dacht er tevens aan om vooraf samen met mijn familie buiten wat foto’s te maken. Super blij met het resultaat, ik ga er een mooi album van maken en ik kan hem echt van harte aanbevelen als fotograaf! Dank je Marco!

 • #4

  Joris en Catelijne (vrijdag, 27 juli 2018 12:04)

  7-7 j.l was onze huwelijksdag. De dag begon met een fotoshoot bij Fort bij Vechten. Marco heeft ons in die prachtige omgeving vastgelegd. We gaan er een mooi herinneringsboek van maken. Dankjewel Marco

 • #3

  Nanette (donderdag, 19 juli 2018 16:32)

  Ik ben ontzettende fan van de foto van het verdronken bos die op deze site te verkrijgen is... Marco heeft er fotobehang van laten maken en ik heb nu mijn favoriete foto levensgroot aan de muur in mijn slaapkamer. Dankjewel Marco!

 • #2

  Evelien Smits (donderdag, 08 februari 2018 18:38)

  Hoi Marco, leuk zo’n stap je eigenbedrijf. Gefeliciteerd en misschien vraag ik je een x om een paar mooie fotos van mijn teckeltjes te maken hier bij de kooikersplas.

 • #1

  Ton Brouwer (maandag, 05 februari 2018 17:58)

  Gefeliciteerd Marco met de professionalisering van je grote hobby! Ik wens je daarbij alle succes toe. Hartelijke groet, Ton (collega en mede-fotogek)


.