Mijn werk

Er is zoveel om te fotograferen om ons heen. Ik focus op diverse aandachtsgebieden landschappen, architectuur, bedrijfsfotografie, portretten en licht.

LANDSCHAPPEN

Buiten zijn, camera mee en foto's maken. Daar word ik blij van. En anderen van de resultaten laten meegenieten geeft mij een goed gevoel. Een aantal van mijn foto's hangen inmiddels aan de wand. Een mooie foto, unieke foto op de website gezien die je thuis aan de wand wilt hebben? Het kan!! Neem contact met mij op zodat we samen jouw wens kunnen realiseren.

Architectuur

Ieder gebouw heeft zijn eigen verhaal. Het overall beeld of een detail, het maakt een gebouw. En of dat nu een kasteel uit 1600 is of je eigen bedrijfsgebouw of woonhuis, ik maak er graag foto's van voor op je website of voor aan de wand.

Dieren

Je hoeft niet naar andere werelddelen te gaan om te kunnen genieten van mooie dieren. Natuurlijk heeft iedere fotograaf de wens om de big five op de foto te zetten. Maar ook in je eigen omgeving is genoeg te zien en vast te leggen.


Portretten

Een gezicht zegt vaak meer dan 1000 woorden. Dat vastleggen is geweldig. 

Licht

Het licht is eigenlijk de verbindende factor tussen alle elementen. Natuurlijk licht, zoals dat van de zon, vind ik het mooist. Het laat zich niet sturen. Het is er, altijd en bepaalt de sfeer


Bedrijfsfotografie

SportEen aandeelhoudersvergadering, een seminar, reportages voor een personeelsblad of voor je website nodig? Ik help je graag. 

Het vastleggen van een sportevenement, het maken van teamfoto's is iets wat ik regelmatig doe. Heb je binnenkort een evenement wat je wil laten vastleggen? Neem dan contact met mij op.